Svenska Inlinecupen går vidare. Den 4 juli körs deltävling 3 i Kristinehamn där också Skärgårdsloppet ingår.

skargardsloppet.jpg

Nu har turen kommit till Kristinehamn och “skärgårdsloppet” som står som arrangör av deltävling 3 i Svenska Inlinecupen. På programmet står 500 eller 1000 m (ej klart i skrivande stund), 1500 m och 10 000 m. 10 000 m utgörs av själva Skärgårdsloppet. Ett lopp som startar i Kristinehamn och som sedan går ut mot Vänerns skärgård och vänder någonstans ute på en ö där en stor Picassoskulptur står uppställd. Banan är naturskön och flack och alla som har kört loppet säger att förutsättningarna är perfekta och att banan är kanonskön att köra.

picassoskulpturen.jpg
Picassoskulpturen

De korta distanserna avgörs utanför den nybyggda sportanläggningen Environiq Arena som ligger strax intill starten för Skärgårdsloppet. Här byter vi om dessutom.

Anmäl er via svenskainlinecupen.se och betala på plats i Kristinehamn. Det går inte längre att betala in via post- eller bankgirot som står på Skärgårdsloppets hemsida. Anmälningstiden har nämligen gått ut.

Mer information om loppet hittar du på svenskainlinecupen.se och på Skärgårdsloppets hemsida.

Här är lite bilder från tidigare Skärgårdslopp!

img_1058.jpg

img_2001.png

img_2014.png

img_2008.png

img_2016.png

img_2004.png
…nu förstår vi inte riktigt….

img_2006.png

img_2015.png

///red.