Anmälningarna till Skärgårdsloppet och Svenska Inlinecupen droppar nu in

huvud-for-hemsidan.jpg

Vi har talat med Mathias Mellgren, ansvarig arrangör av Skärgårdsloppet, och han säger nu att ett 50-talet åkare har anmält sig till Skärgårdsloppet var av många också kommer att köra Svenska Inlinecupen deltävling 3 som är en kombination av båda tävlingarna. Vi har nu fått veta att 7 stycken från Varbergs RSK kommer, 7 från Team Rollerblade, 3 från SK Winner och 8 klara från Stockholm Speedskaters. Vi vet också att de är fler åkare från andra klubbar är på gång.

Det börjar med andra ord dra ihop sig och förutsättningarna är ännu så länge mycket bra vad beträffar arrangörskapet och vädret som enligt prognosen visar 23 plusgrader och strålande sol. Vi hoppas nu att fler från vår vackra klubb anmäler sig till både Skärgårdsloppet och Svenska Inlinecupen. Ni gör det via svenskainlinecupen.se.

Lämna gärna en kommentar till denna artikel där ni meddelar om ni tänker delta eller inte. Några av oss har ju dessutom bilar som ni säkert kan få en plats i.

///red.