Nu är det dags för årets stora händelse – Stockholm Speedskaters klubbankett!

inbjudan-bild.jpg

Inbjudan till Stockholm Speedskaters klubbankett
Lördagen den 14 mars 2009.

Äntligen är dags för Stockholm Speedskaters klubbankett!
Vi ska fira det som hände på skridskor vintern 2007/2008, allt som hände våren, sommaren och hösten 2008 på inlines och det som just har hänt på skridskor igen vintersäsongen 2008/2009!

Inbjudan som PDF-fil: bankettinbjudan.pdf

Låter det krångligt? Låt oss då förklara oss kort.
Vi tycker att det passar föreningen bättre om våra banketter läggs på våren istället för på hösten som de låg tidigare. Och som ni säkert la märke till så hade vi ingen bankett i höstas. Därför firar vi två gångna issäsonger och en inlinessäsong denna gång. Framöver firar vi en vinter och sommarsäsong i taget, så som vi alltid har gjort.

Så därför alla medlemmar med respektive, hjärtligt välkomna till klubbens höjdpunkt på året – Stockholm Speedskaters klubbankett!
Det är nu vi ska umgås, mingla, äta god mat, skryta, ljuga och skratta gott tillsammans. Vi ska givetvis dela ut alla de prestigfulla priser som vi alltid delar ut och vi ska också blicka framåt mot nya upptåg och framgångar. Så missa inte att anmäla dig redan idag!

Här har du all information om banketten
Lördagen den 14 mars ska du och din respektive bege dig till restaurang Brazilia. Banketten beräknas starta ca kl 19.00 eller då årsmötet som hålls på samma plats är slut. Vi bjuder på fördrink, god middag med dryck, efterrätt och kaffe. Och mellan akterna ska vi som vanligt hålla tal, kora och hylla årets pristagare från våra utmanartävlingar (Drott-Tapp-Drott, Utmaningen, Klubbmästerskapet m.m…).

OBS! Samtliga i klubben med respektive, är hjärtligt välkomna till denna årliga tillställning och ta nu tillfället i akt att få träffa alla glada medlemmar och samtidigt njuta av en god middag och trevlig underhållning i Sveriges i särklass skönaste idrottsförening!

Plats: Restaurang Brazilia (T-bana Tekniska Högskolan och sedan 5 minuts gångväg).

Tid: lördagen den 14 mars kl. 18:00.

Anmälan: 28 februari via info@speedskaters.se (glöm inte ange namnet på din respektive också).

Pris: 290 kr per person, sätts in på klubbens pg 40 92 96-1 senast den 28 februari. (snälla, var noga med detta så att vår käre kassör slipper administrera alla inbetalningar som kommer dag för dag. Han vill ha dem så samlat som möjligt).

PG: 40 92 96-1.

Hjärtligt välkommen!
Måns Diedrichs
Ordförande, Stockholm Speedskaters

bild-forstasida.jpg