Tränargruppen vill ha din åsikt! (uppdaterad)

Mötesnoteringar, träningsplanering 2008-10-07. Foto: Ulf Haase. 

Kan Inlinessäsongen verkligen avslutas bättre än helgens fantastiska klubbmästerskap i strålande solsken? Nej knappast!

Många är vi som har deltagit i de organiserade inlinesträningarna detta år. Vi har haft två välbesökta nybörjarträningar, fått en lektion i double push, draftat bakom cykel, spegel- och videofilmsanalyserat och mycket mer därtill.

Tränargruppen, nyss hemkommen efter sin planeringsresa i USA 🙂 , vill och behöver ha din åsikt om årets träning som varit. Vad som var bra, vad som kan förbättras, göras annorlunda, läggas till osv.

Gör detta antingen som en kommentar till detta inlägg eller maila din återkoppling till training@speedskaters.se. Givetvis får du komma med feedback och förslag på vinterns skridskoträning, den som har varit och den som komma skall.

Höstens barmarksträning ligger nu ute på hemsidan och du hittar all nödvändig info under “Träningstider“. Vad gäller skridsko och våra träningar på Ö–IP kan nämnas att vi planerar att organisera ledarledda träningar både tisdag och torsdag samt att vi försöker få ihop ett bra upplägg med en mycket namnkunnig skridskotränare för några tillfällen främst i december. Mer info kommer.

Hälsningar från en smått sliten Tränargrupp 🙂

Träningsplanering 2008-10-07. Foto: Ulf Haase.
Bild från tränargruppens planeringsmöte på Ocean Plaza, Thybee Island, Georgia, USA. Foto: Ulf Haase.

Mötesnoteringar, träningsplanering 2008-10-07. Foto: Ulf Haase.
Mötesnoteringar (sid 1 av 3). Foto: Ulf Haase.