GötaTranebergs sista Inlinesträning för säsongen!

sista-barntraningen-intro.jpg

Läs mer här

sista-barntraningen.jpg

Ja, det här var sista träningen för säsongen för GötaTranebergs duktiga små hockeykillar födda 1999. Idag var vi endast 7 stycken som genomförde träningen men vi hade kul och körde hårt i alla övningar och de avslutande tävlingarna, vilket barnen älskar mest! För tillfället så pågår både fotboll och hockey parallellt vilket gör att vi beslutat oss för att inte köra fler Inlinesträningar då tiden helt enklet inte räcker till för alla aktiviteter.

De här grabbarna är oerhört duktiga och åker riktigt fint. Jag är smått förvånad över hur snabbt de lär sig och hur snabba de är. Till våren kör vi igång igen och då hoppas vi på fler och större barngrupper. Stort tack Berit för din hjälp vid träningarna!

///Janne Herrström