Varberg Inline Open körs i helgen!

varberg-inline-open-liten.jpg

– japp, vi kör dessa lopp: 500 m, 1500 m och 10 000 m, säger Dennis Bengtsson, Varbergs RSK starke ledare som står som ansvarig värd för Varberg Inline Open nu i helgen. – vi kommer också att köra en stafett där man inte behöver köra klubbvis, man kan bilda ett lag på plats om man vill, fortsätter Dennis. På frågan om Dennis kan lova strålande solsken så får vi ett snabbt svar, – självklart, vännen min, här blir det åka av under en knallblå himmel!!
Det låter lovande Dennis. Som det ser ut just nu så är Johan Håmås, David Rusaw, Janne Herrström och Erik Lundqvist anmälda från Stockholm Speedskaters.

dennis_bengtsson.jpg
Dennis Bengtsson, Varbers RSK:s grundare och mannen bakom Sveriges enda ovalbana för Inlinesåkare.

///red.