Nu drar vi till Karlstad!

inline-open-liten.jpg

I helgen är det det Karlstad Stadslopp och Karlstad Inline Open. Karlstad Stadslopp är Sveriges största motionslopp och körs i och omkring Karlstad. Cirka 25 000 människor kantar banan och tävlingen är en enda stor happening. Senast var det 350 Inlinesåkare som deltog i loppet. Karlstad Inline Open körs samma dag på förmiddagen och då gäller de något kortare distanser som körs på en stor parkeringsplats vid ett köpcentrum. Karlstad Stadslopp ingår som en av distanserna i Karlstad Inline Open, så om man vill köra flera distanser och vara med och tävla i Karlstad Inline Open så bör man hoppa in i bilen tidigt lördagen den 14:e juni.

Lars Klinghagen från SATS Team Rollerblade hälsar särskilt medlemmar i Stockholm Speedskaters välkomna till Karlstad nu på lördag för de lovar soligt väder och mycket sköj!

Du som planerar att åka dit, hör av dig till compete@speedskaters.se så lägger vi upp det på hemsidan under rubriken Vi ska tävla.

Här kan du läsa mer om Karlstad Inline Open:
nordiskcup-inbj07_v_01.doc

…och Karlstad Stadslopp

Några artiklar och bilder från förra året:
Från Team Rollerblades hemsida

NWT, Nya Wermlands Tidning

Bilder på Johan Håmås bildhemsida

Go, go, go!!

///red.