Alla i Stockholm Speedskaters, kom till Grimsta Skolas skolgård imorgon, onsdag, kl 18 och åk Inlines med barnen!

barn-aker-liten2.jpg

Imorgon, onsdag den 4 juni, kommer ett 20-talet barn i åldrarna 8 till 12 att åka Inlines på Grimsta Skolas stora skolgård i Vällingby. Barnen leds av ledare från Stockholm Speedskaters och är ett samarbete mellan ishockeyklubben GötaTraneberg och Stockholm Speedskaters. Den här träningen (mest på skoj) är en del av GötaTraneberg 99:ors hockeyträning och vi hjälper dem i utvecklingen att bli bättre på att åka skridskor. Vi ser gärna att alla medlemmar tar sig dit och ta gärna med era barn för de är också självklart välkomna att delta på denna träning. Det vore kul för klubben om så många medlemmar som möjligt kommer, med sina Inlines på givetvis, och deltar i träningen. Förutom att vi hjälper hockeylirarna att bli bättre på att åka skridskor så är det också ett sätt för oss att synas och visa upp Stockholm Speedskaters som förening. Vi kommer att att ha kaffe, saft och bullar på plats så klart!

Här hittar ni en karta till skolan!

///red.