GötaTraneberg 99:ors duktiga hockeyspelare blir nu riktiga Inlinesåkare!

dsc01970-liten.jpg
Några av lirarna i GötaTraneberg 99 efter en makalös genomförd cup där laget knep bronset!

Javisst! Som ett led i utvecklingen av ishockeyspelarna i GötaTraneberg, som huserar på Stora Mossen i Bromma i Stockholm, så väljer man nu att mellan säsongerna dra på sig sina Inlines för att bli bättre skridskoåkare. Först ut är GötaTranebergs enormt duktiga 99:or som lägger ner oerhört mycket tid på sin ishockeyträning. Laget består av 33 spelare (både killar och tjejer) och närmare 10 ledare. Organisationen är superproffsig och hela laget omsvärmas av mycket positiv och sammansvettsad laganda. I samarbete med Stockholm Speedskaters så kör nu GötaTraneberg 99 igång sitt första Inlinespass den 4 juni kl 18-19 på Grimsta Skolans stora skolgård i Vällingby. Sven Rudberg, Erik Rosengren, Jan Herrström och vår hypersnabbe junior Erik Lundqvist kommer att förevisa GötaTranebergslirarna i Inlinesåkningens underbara värld.

Självklart är alla i Stockholms Speedskaters, gammal som ung, inbjudna att delta på denna första historiska händelse inom svensk inlines och vi hoppas att både ishockeyn och svensk Inlines har ett stort utbyte av detta unika samarbete in i framtiden! Ta med er era barn och kom! Ni vet hur mycket det betyder för vår klubb att ni kommer och visar upp er så att barnen och deras föräldrar får upp ögonen för Inlines och att vi på detta vis sakta men säkert kan börja bygga Inlinesporten underifrån. I inbjudan så hittar ni all information och vi bjuder på saft och bullar till barnen och de vuxna får en kopp kaffe. Glöm inte ta på er våra snygga klubbkläder!!

Här har ni inbjudan: inlines-med-gotatraneberg-99.pdf

///Janne Herrström