Barry Publow och Aaron Arndt har förberett sig noga…

barry-instruerar.jpg
Barry Publow avslöjar hemligheten bakom det perfekta skäret. Han pekade på Janne Herrström, Stockholm Speedskaters, som ett gott exempel på en person som i det närmaste åker perfekt. Märkligt och förvånande må vi säga…

Barry Publow och Aaron Arndt landade i Stockholm torsdags. Efter incheckning på hotellet begav sig Aaron Arndt, som kom direkt från Zurich, och Erik Rosengren ut på en tre timmar lång Inlinetur medan Barry, som flugit dirket från Kanada, tog sig en tupplur på rummet. Senare på kvället tog Erik Rosengren och Anders Lindström (Mitellamannen) kanadickerna på en middag nere på stan innan det var dags att krama kudde och drömma om Ö–rebro. Tidig fredag morgon begav sig de båda till Ö–rebro för att förbereda helgens uppstartsläger för Inlinesåkare. Barry har ju varit i Sverige tidigare vid två tillfällen och kände att det var dags att ta oss Inlinesåkare ett steg vidare rent kunskapsmässigt. Förutom nya övningar och ny information så innehåller programmet också repitioner och övningar från tidigare kurser för att gräva fram minnet och förståelsen för hur vi tar oss vidare rent tekniskt.
Barry och Aaron inspekterade den stora fina mässahallen som Anders Olsson, SK Winner, lyckats hyra för detta arrangemang och kringliggande utomhusytor för övningar under den varma utlovade solen. Båda var mycket nöjda med vad de såg men upptäckte att det låg så mycket damm på golvet att risken för halka var stor. Därför började både Barry och Aaron att sopa hela golvet rent, vilket tog närmare tre timmar (klart de ska jobba för ersättningen!). Jag frågade Barry om han inte kunde vänta en stund tills alla deltagare dök upp för att få hjälp med sopandet men han svarade bara – I love this and we are used to prepare tracks for our camps and that is what is normal…especially for Aaron ha, ha!

barry_mini_april-2007.jpg
Barry Publow plåtad på Dramatens trappa iklädd de finaste en Inlinesåkare kan bära…

Närmare 60 deltagare kommer att få en kanonghelg i Ö–rebro. Dessutom har Anders Olsson o Co lagt ner oceaner av tid för att förberedda detta läger minutöst.

Go, go, go!!!

///red.