Högtidlig prisutdelning

Igår fick vi äntligen möjlighet att dela ut priset till 2007 års vinnare av Stockholm Speedskaters Stora Pris. Vinnarna var Alliansloppets arrangörer, Magnus Larsson, Magnus Eriksson, Ingemar Ljung, Ulf Nyström och Michael Johansson. Hämtade priset gjorde Magnus Eriksson vid högtidligt besök på Ö–stermalms IP. Stort grattis till er alla!

prisutdelning
Måns Diedrichs överlämnar pris och diplom till Magnus Eriksson, stolt vinnare av Stockholm Speedskaters Stora Pris 2007. Foto: Patrik Permats

Vid prisutdelningen fick jag och Janne Andersson också en pratstund med Magnus om planerna för årets Allianslopp. Tävlingen kommer att köras den 23 augusti och man siktar i år på 1000 deltagare (700 förra året). Loppet riktar sig både till inlines och rullskidåkare. Vi återkommer med detaljer för detta lopp när inlinessäsongen rullar igång. Men gör klokt i att boka av hela helgen den 23 och 24 augusti redan nu.

Läs mer om bakgrunden till varför Alliansloppet fick priset 2007.

Måns Diedrichs