Nu kan vi avslöja det alla journalister misstänkt en längre tid!

mans-al-ipcc2.jpg

Det fanns en tredje pristagare vid Nobels fredsprisutdelning i Oslo i december!!!

Bilden som tidigare aldrig visats publiceras nu på Stockholm Speedskaters hemsida!

Något som förbryllat oss journalister är att det tydligen skett ett misstag vid nomineringen av fredspristagare. Ett stavfel gjorde att fokus också lades på en annan person och när väl misstaget upptäcktes var det för sent och man löpte linan ut. Därför fick ni aldrig veta eller ens se vem som var den tredje pristagaren. Men från och med nu så vet i alla fall Stockholm Speedskaters medlemmar vem personen i fråga är och det är just den personen vars bild äntligen kan avslöjas här…

mans-al-ipcc.jpg
Måns Diedrichs, Stockholm Speedskaters egen ordförande (det är alltså inte han längst till höger i bild sett), mottog också han Fredspriset trots att en liten felstavning gjorde att juryn trodde att de skulle nominera en Speedpristagare och inte en Freedspristagare. Fadäsen till trots så är vi glada att även Al Gore och IPCC-representanten verkar gilla det här med Inlines och att vi, det vill säga Måns då, fick motta ett så ärofyllt pris.

Vad mer kan man begära!

😉
///red.