Banketten i bilder…

Hög stämning, god mat och fina priser delades ut på Stockholm Speedskaters egen klubbankett. Samtliga bilder utom en är tagna av Ulf Haase. 

 Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Välfylld bankett som bjöd på en välfylld Libanesisk middagsbuffé för ett 40-talet gäster.

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
…salen sedd från andra hållet.

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Ser ni Svens silverslips? Den glänser lika fint som ljusen på bordet. Här ser vi Ulf Haases döttrar med ryggen mot kamerna beundra Svens glänsande slips, villket även Staffan Bergvall tycks göra. Sven, kan slipsen bli en del av Stockholm Speedskater kollektion tror du? Vi kan kalla den för “sportbankettslipsen du bara måste bära!”

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Närmast till höger i bild ser vi Benny Nilsson be en bordsbön. Mittemot ser vi Catarina Nordmark, Fredrik Nordmarks mamma, göra detsamma. Bredvid Benny sitter Lars Bejerstens fru, Lars själv och Gittan Rudberg, ni vet hon som är kvinnan bakom Svens goda KM-bullar. Gittan, vi gillar Svens bullar och vi gillar att du är med och styr baket och gör det till en tradition inom klubben dessutom.

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Patrik Permats lyssnar intensivt på alla idéer som kommer ur Jannes skalle och som Patrik i egenskap av styrelsledamot måste tvingas att, i samråd med övriga styrelsen, tyvärr säga nej till medan Jannes fru Lis, till höger i bild sett, sitter och ger sin man en spark på smalbenet. Puh!

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Conrad Herrström till vänster i bild, överräcker junior-KM-guldmedaljen till Fredrik Nordmark. Janne Herrström håller i Fredrik som höll på att svimma av lycka.

Bankett 2007. (Foto: Christina Wahlstedt.)
Två glada vinnare av KM-sprinten. Ulf Haase till vänster med en tung silvermedalj över slipsen och Johan Håmås till höger med än ännu tyngre guldmedalj runt halsen. Tobias Roos som kom på tredje plats kunde tyvärr inte närvara vid prisutdelningen. (Foto: Christina Wahlstedt.)

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Johan Håmås mottar Inlinesveriges finaste pris, nämligen Stockholm Speedskaters Klubbmästarpokal! Johan ägde den året innan och får nu äga den ytterligare ett år till. Villken kille!

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Mina damer och herrar, ta en ordentlig titt på den här bilden. Det ni ser är nämligen Sveriges i särklass snabbaste dam i klassen 35 år på hastighetsskridsko. Hon heter Karolin Palmertz Cerne och hon fick utmärkelsen “Årets Insats” för sina fem svenska damveteranrekord på hastighetsskridsko. Vilken kvinna!

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Johan “den riktige JH” Håmås fick också motta priset “Årets Stockholm Speedskatare” för sin makalösa segersvit under gångna säsongen på Inlines och skridsko. Han vann rubbet!

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Till höger i bild ser ni Sven “Silverslipsen” Rudberg – mannen, myten, mästaren! Ja, Sven vann “Utmaningen”, tävlingen där du ska prestera den bästa tiden över 60 varv på en utomhusisoval, vilket också är den gyllene klassen under Utmaningen. I samma tävlingskoncept finns 30-varvstävlingen som vanns av Håkan Landin, mitt i bilden, och på 5-varvstävlingen samt 500 m vann Johan Cerne. Tre värdiga och glada vinnare!

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Tävlingen Drott-Tapp-Drott (Drottningholm-Tappström-Drottningholm tur och retur, 14 km) vanns av en urstark Inlinesåkare vid namn Staffan Bergvall. Det är han som står till vänster om silverslipsen. Drott-Tapp-Drott är en Inlinesutmaning som pågår hela sommarsäsongen och Staffan lyckades vinna den på sista tävlingsdagen. Starkt gjort! Mer om tävlingen hittar du här! Sven Rudberg till höger vann sträckan Drott-Tapp medan Björn Drakenward som inte kunde närvara vid prisutdelningen vann sträckan Tapp-Drott.

Bankett 2007. Foto: Ulf Haase.
Även Jan “den oäkta JH” Herrström fick motta ett pris för sitt engagemang inom klubben. Här ser vi ordförande Måns Diedrichs överlämna priset samt ett “varmt i hjärtat-tal” till en mycket glad Janne.

///red.