Vem ska vinna Drott-Tapp-Drott och bli den snabbaste Inlineåkaren i Stockholm 2007!

Söndagen den 7 oktober är sista dag för inrapportering av era tider från alla distanser under Drott-Tapp-Drott-tävlingen. Den gyllene distansen som går mellan Drottningholm-Tappström-Drottningholm (14 km) leds just nu av vår egen Björn Drakenward på tiden 27:18 min. Strax bakom honom har vi tvåan Sven Rudberg på 27:59 min. På tredje plats Carl von Essen som skejtat in på tiden 29:25. Tre kanontider av tre kanonduktiga Inlineåkare!

På de två kortare distanserna så leder Sven Rudberg Drottningholm-Tappström (7 km) på tiden 12:52 min tätt följt av Tobias Roos på tiden 12:55 och med trean Björn Drakenward bakom sig på tiden 13:29. Och på sträckan Tappström-Drottningholm, åt andra hållet alltså (7 km), så har vi Björn Drakenward på den snabbaste tiden i världen någonsin satt på just denna sträcka – 11:44 min!!! Med den fina tiden så leder han med över en minut mot tvåan Sven Rudberg på tiden 12:46 min. Trean heter Beppe Folkesson som kört in på finfina tiden 13:06. Beppe hör hemma i Göteborg i klubben med samma namn som staden i stort sett – IFK Göteborg.

Ska dessa herrar ro hem segrarna ide tre distanserna eller finns det hugade spekulanter på pallplaceringarna som ruvar på kommande rekordtider!?

Hu som helst, ta nu sista chansen att förändra slutställningen. Ni vet att det väntar fina priser på banketten den 14 oktober (samma dag som vårat eget klubbmästerskap. Inbjudan om det kommer snart…¨)

DROTT-TAPP-DROTT

///red.