Nu börjar det droppa in anmälningar till vårt klubbmästerskap och vår bankett!

Förra året hade vi över 30 stycken medlemmar som ställde upp i de olika distanserna på vårt KM. I år hoppas vi givetvis på ett högre deltagarantal. 10 oktober är förvisso sista dagen för anmälan och vi vet ju hur det brukar vara, ni väntar med att kolla in vädret. Gör inte det – åk ändå, för vi kommer genomföra arrangemanget oavsett vilket väder det är. Så om det regnar, bit ihop och kör. Vi vill också påpeka att vi gör en kul grej av det samtidgt som det finns en del prestige i tävlingen så klart. Och så vet ni vad som väntar…just det, Svens hembakta bullar till gott kaffe (Ulf Haase vill ha te så vi ordnar det också så klart) 😉

Så vänta inte med din anmälan. Gört´ nu! 🙂

Vi var idag och inspekterade bankettsalen och vi planerar att smycka den med lite överraskningar. Mer än så säger vi inte. Den som kommer får se! Även här droppar det in anmälningar och det tycker vi är hur kul som helst! Det är en hel del pyssel med en bankett och vi måste vara ute i god tid med framför allt matbeställningen, så om du vet med dig att ni tänker komma så anmäl dig redan idag för vår planerings skull är du bussig!

Kom och hylla alla pristagare och mingla runt bland alla klubbmedlemmar. Många av er har kanske inte träffat alla de som kuskar runt på de Inlinestävlingar och som förgyllt vår tilvaro med en massa fina placeringar. Nu får ni chansen att träffa dem och snacka lite och skryta lite om vem av som gör det perfekta skäret. Å du, glöm inte ta med frun, mannen, flick- eller pojkvännen eller kanske älskarinnan/älskaren 😉

Ni hittar alla information om både KM och banketten här på hemsidan.

///red.