Maraton-SM i helgen!

Christer Olsén, Johan Håmås, Björn Drakenward, Staffan Bergvall, Anders Lindström, Björn larsson, Ulf Haase, Sven Rudberg, Johan Rudberg, Carl von Essen, Patrik Permats och Björn Andersson! Nu håller hela Stockholm och våra övriga kamrater i resten av landet, tummarna för er på Maraton-SM i Tidaholm! (om jag missat någon så hör av er)

Tips från Kungen: Ladda upp nu inför SM med gröt och lite uppfriskande läggningsvätska om ni inte hittar något annat att dricka vill säga och räcker inte det så kan ni alltid stämma upp i några friska klubbsånger så som de populära “Ja, rullskridskon slinter och snart är det vinter oboy, oboy, obooooy…” eller “Muggevingla, muggevingla knuff och ruff..” eller varför inte “Ner, ner, ner, ner för backen ner…”. Bra sånger att ta till för att peppa varandra när ni ändå sitter i bilen ner till Tidaholm.

Åk nu, ha kul och se till att ni kommer hem med sådant som skramlar och glittrar är ni bussiga 😉

Och som alltid – Go, go, go!

johan-k-forsoker.jpg
Undrar just vilken klass Johan Kolmodin ska ställa upp i, i sin iver att förnya sig själv och sin utrustning?

///red.