INSTÄLLD – Nybörjarträningen ikväll

Kära Inlinesvänner!

Tränargruppen har mycket motvilligt beslutat att pga mörkrets tidiga inbrott (som inte alls förutsågs i vår iver och entusiasm när vi planerade höstens organiserade träningar) ställa in våra organiserade tisdag- och torsdagsträningar för denna inlinessäsong. Vi tar nya friska tag med nybörjarkurser, double push och annat skoj till våren istället än mer taggade än vanligt. Men för guds skull, lägg inte inlines på hyllan eller montera på skridskoskenan ännu bara för det. Vi har ett fantastiskt kul KM kvar samt att vi den närmaste tiden spontant kommer att arrangera helgturer, kvällsträningspass av olika karaktär när vädret så tillåter. Så håll utkik på hemsidan när det pirrar i benen och vädrets makter tillåter för rätt som det är så ger vi oss iväg på äventyr.

Vidare kommer vi att förbereda oss rent fysiskt för vintersäsongen med lite roliga och nyttiga barmarksövningar. Planering pågår och vi beräknas återkomma inom kort.

Hoppas vi syns till Norrortsrullet nu på Onsdag!!!

Hälsningar//Tränargruppen