Här är inbjudan till Maraton-SM den 8 september i Tidaholm.

Okej, då är det dags att slipa finformen inför Maraton-SM. Några ryck i korta backen, 12 tallrikar gröt och lite träning på Nationalsången så här två veckor innan start, sedan är det bara att kamma hem medaljerna 😉

Här är nu inbjudan till Maraton-SM/RM:
Inbjudan Maraton-SM/RM (om en dialogruta kommer upp, klicka “ok” eller “avbryt” för att komma vidare till inbjudan)

…å här har ni arrangörens hemsida!

Go, go, go…till Tidaholm framför allt och slit lite hjul nu alla ni som känner för ett långlopp med fin inramning. Det ryktas nämligen om att hela Tidaholm med förorter ska stå på benen denna dag, som tydligen bjuder på en massa annat skoj idrottsligt och partajmässigt!

Förresten…om ni inte hade mer än en tvåa i betyg på geografin i skolan så kanske den här länken kan ge dig vägledning om Tidaholms placering på vår planet: Klicka här och vips så…

///red.