Kindaturen den 28 juli – ett klubbrull i Ö–stergötland för Stockholm Speedskaters medlemmar! (uppdaterad 28/6 med karta)

kindaturen.jpg

Kindaturen är ett privat inititativ av Janne Herrström, medlem i Stockholm Speedskaters.

På sommrarna tillbringar jag min semester i Opphem, Rimforsa i vackra Kindabyggden. Många medlemmar i Stockholm Speedkskaters har gästat mig och min fru för att bland annat åka Inlines. Jag har under många år funderat över om man inte skulle ta och arrangera en längre dagstur i dessa trakter. Sagt och gjort, här har ni inbjudan till en annorlunda och underbar dagstur för den som vill åka lååångt eller kort på Inlines! Och som dessutom inte har något inplanerat sista helgen i juli (28 juli). Givetvis bor ni hos oss på vårat landställe som är inrymt i en gammal skola från 1899.

Klicka här för nedladdningsbar inbjudan och karta över turen!

Inbjudan och allt om Kindaturen laddar ni ner här! (PDF-fil och ha överseende med svenskan för jag orkade inte korrläsa ha, ha!)
kindaturen.pdf

Å här laddar du ner Kindaturskartan:
karta.jpg

Välkommen!
Janne Herrström, Stockholms trevligaste kille!

🙂