Vem blir Stockholms snabbaste Inlineåkare 2007? Drott-Tapp-Drott kommer ge svaret!!

duo2.jpg

Nu har snart halva tiden gått på tävlingen Drot-Tapp-Drott! En tävling som är öppen för alla som vill utmana de allra snabbaste Inlineåkarna i Stockholm!
Ännu så länge är det Björn Drakenward som håller årets bästa tid och rekordtiden på sträckan Tappström-Drottningholm. Sträckan Drottningholm-Tappström leds av skönåkaren Sven Rudberg och på den gyllene sträckan Drottningholm-Tappström-Drottningholm, som nog får stå som den ädla sträckan inom denna tävling, så är det även här Sven Rudberg som har årets bästa tid!

På med rullbladen nu och utmana dessa herrar, för inte ska de väl få stoltsera på tronen säsongen ut!!??

Det har varit en del frågor kring var start och mål är för sträckorna. Vi har utverkat två foton som anger exak var start och mål är. All information om Drott-Tapp-Drott, tider, rekord och start- och målbilder hittar ni här!

Drott-Tapp-Drott

Go, go, go!!