Nu kan du beställa din nya klubbtröja och byxa!

klubbtroja.jpg

Många har frågat oss när våra nya klubbkläder kommer att tas fram. Mogemakläderna har gjort sitt i och med att de lagt ner sin tillverkning och vi behövde därför hitta en egen lösning för klubbkläder. Till att börja med har vi tagit fram en tröja och en kort byxa att träna och tävla i. Lite senare framåt hösten tar vi fram en egen tävlingsdräkt också (en så kallad skin suit) och vinterplagg. Tävlingsdräkten får med all sannolikhet en design som skiljer sig något från dessa två mycket snygga plagg.

Men det är bråttom om du vill vara med på den första beställningen av kläder som går till fabriken nu på tisdag den 12 juni! Vi räknar med att den första beställningen av kläder levereras i början av augusti.

Mer information, storlekstabell och beställningsformulär finns på “Members Area”