Fredrik vinnare i Stockholm Summer Games

Vår supersnabba åttaåring Fredrik Nordmark segrade i årets upplaga av Stockholm Summer Games. Banan var 1500 m lång och Eriks segertid var 4.47. Cirka en timme före start började det regna rejält så bana var mycket blöt. Fredrik sade direkt efter målgången att det varit mycket halt på några ställen men att han inte ramlat en enda gång. Erika Lindgren och Clemes Silfverling från Södermalms IK deltog också vid tävlingen. Erika vann tjejklassen och Clemens kom tvåa bland killarna.

Stor grattis till segern Fredrik

Glada vinnare

Två glada vinnare Fredrik Nordmark och Erika Lindgren

Spurtuppgöresle

Spurtuppgörelse

Målgång

Målgång

Grattis

Polisen stannade till för att säga grattis till segrarna.

Prisutdelning

Prisutdelning

Fredrikipolisbil

Fredrik fast för fortkörning??

fredrikipolisbil

Nejdå. Det är bara polisens nya rullande omklädningsrum