Alla i Stockholm Speedskaters! Nu kör vi Tunaturen som ett klubbrull!

tunaturen.jpg

INBJUDAN!
Som de flesta av er känner till så har vi ju genomfört ett antal klubbturer för alla medlemmar på hemmaplan sedan starten av Stockholm Speedskaters för två år sedan.
Nu tänkte vi göra en liten annorlunda klubbtur för omväxlingens skull. Nämligen Klubbrull ala Tunaturen!
Idén kommer från Sven Rudberg som har talat sig varm för Tunaturen som motionslopp. Tunaturen går av stapeln den 7 juli och har sin start i Torsång utanför Borlänge (ni vet det där stället Björn Larsson kommer ifrån. Ni som inte har träffat honom ännu kan identifiera honom via denna bild (se nedan) och via denna länk The man in the shades!)…

bjorn-larsson.jpg

…och går sedan ut med en vacker natur i en bana som kan liknas vid en åtta. Sträckan mäter 28 km, vilket passar alla motionärer alldeles utmärkt. Dala Active Skaters, som är arrangör av detta motionslopp, inbjuder också till något de kallar för “Tunaturen Weekend” och det är just det vi riktar in oss på speciellt när det gäller denna klubbtur. Allt om denna weekend och om motionsloppet hittar du på Tunaturens hemsida.

Å nu uppmanar vi dig att hänga på detta upptåg såklart!!

Det enda du behöver göra själv är att anmäla dig till tävlingen och själv boka ditt rum på vandrarhemmet eller hotellet som erbjuds. Sedan skickar du ett mejl till info@speedskaters.se och talar om att du anmält dig och hur du tar dig upp till Torsång. Har du egen bil och kan ta med några till så är det toppen och mycket välkommet. Vi går sedan ut med listan via ett klubbmejl och på Membersa Area över de som anmält sig och låter folk sedan ta kontakt med varandra för gemensam resa.

Det här kan bli hur kul som helst och har du tid så ska du självklart hänga på!

///red.