Céline Weiss blev medlem nummer 150!!

celin-w2.jpg

Vi bröt 150-vallen vad beträffar medlemsantalet för någon vecka sedan då Céline Weiss från Schweiz blev ny medlem i klubben!

Céline! Du är hjärtligt välkommen till Stockholms, ja hela Sveriges eller kanske hela Europas och möjligtvis hela världens mest eleganta Inline- och skridskoklubb, nämligen Stockholm Speedskaters!!

🙂

Céline ska närmast tävla för oss på Nordiska Cupen och Nationaldagsspelen.

Vi har ju redan presenterat Céline i en tidigare artikel men en upprepning tål vi väl att läsa…

celin3.jpg

Céline har tävlat för proffsstallen Team Salomon och nu senast Team Fila-Mentos. Hon har tidigare varit med och tävlat i Stockholm Region Inline som hon vunnit.

Här är lite fakta hämtat från Kathie Frys hemsida Skatelog

Birth Date – January 11, 1981
Nationality – Switzerland

Pro Teams
2004 Team Fila-Mentos
2001 Swiss Team Salomon

Career Highlights
2003 Swiss Half Marathon Champion

2003 Berlin Marathon, 16:e plats, tid 1.11:29

Céline har skrapat ihop ett stort antal medaljer på nationella tävlingar och deltagit i mängder av internationella tävlingar. Hon har 10 års erfarenhet av professionellt tävlande och tillhört landslaget under 7 år.

Här är en beskrivning av henne själv som Erik Rosengren fått av Céline:

“Hello Erik!
I will give it a try for the text..

I have been practising that fascinating sport for about 10 years now, doing competitions up to last year. As for the teams, I first skated with K2 for some years, before joining Salomon Switzerland in 2001 for some more seasons and in 2004 finally skating with Fila-Mentos for the last 3 seasons. During my years of competition, I was 14 years top 3 in Swiss national championships (unfortunately only once, in 2003 Swiss Half-Marathon champion :-), 7 years part of the national team, and participated in several world- and european championships.
As for my “inline-skating career-highlights”, I am not very sure what to say (and I don’t remember the exact years.. if you want, i can look them up)… maybe when I won the 111-race in Switzerland, having skated for more than 4 hours in heavy rain with horrible temperatures close to zero, that was really nice. 3 place Engadin World-Cup, in a break-up with my two Swiss friends Nadine Benz and Pia Knecht. Swiss Champion in Half Marathon in 2003, and winner of the Swiss-Ranking that year. as for my Swedish race-history: 2nd place solskenet, maybe in 2000 or 2001, 1st place in the Stockholm inline regio about 3 years ago, this is also when i fell in love with Stockholm and decided to come back…

Right now, I am for an exchange semester at the Stockholm School of Economics (studying business) – and have to go back to Switzerland in June- unfortunately… but if possible, i plan to be back in Stockholm in one year and find a job here.. great city! By the way: I really plan to learn Swedish, so, everyone, feel free to speak Swedish to me!! (even though i will understand almost nothing in the beginning…)

I am looking forward to continue training with you!

….as for additional inline-results, I have to check. I will try to give you a more complete list later on.

cheers!
céline”