Benny bjöd upp till Torsdagstur

Det fanns en tid för några år sedan då onsdagsturer var högsta inlinesmode i Stockholm. Den traditionen har fallit något i glömska på sistonde, men i veckan bestämde sig ett antal entusiaster i Stockholm Speed sig för att cruisa omkring i Stockholm med omnejd under trevlig social samvaro. Benny tog initiativet i onsdags kväll och lyste ut en tur för torsdagskvällen.

Bennys Cruisers

Bennys Cruisers

Här är Bennys egen text från kvällen.

På tordagskvällen körde vi en runda söderut från Rålambshov. Efter den nya Årstabron visade Bertil oss vägen till Hökarängen, via Enskede och Ö–rby. Hem tog vi cykelbanorna längs Nynäsvägen och efter Globen letade vi oss in på förra årets Nationaldagsbana. Vi körde stenplattorna på norra sidan av Hammarbyleden till Danvikstull och sedan rundade vi slottet på väg till Rålis. Strax före Slottet blåste Lena förbi sin första cyklist för året!

Lena Häggquist, Bertil Stolt, Christer Olsén, Lasse Bejersten, Michael Henning och Benny Nilsson körde 31 km-rundan.”

//Benny

Nu gäller det att fortsätta hålla liv i denna trevliga tradition. Känner du att du vill åka på en tur, men inte har någon att åka med, så lys ut en tur här på hemsidans forum : Forumindex -> Inlinesträning

Benny, klubbens kilometerman

Benny, klubbens egen kilometerman !