Stockholm Speedskaters ska snacka Inlines på Radio Stockholm måndag den 30 april!

magasin-4.jpg
Pär Fontander, programledare på Radio Stockholm, intervjuar gärna Stockholm Speedskaters när det handlar om Inlines. Det är Pär som bär glasögon.

I programet Magasin 4 som sänds i Radio Stockholm 103.3, är en av programpunkterna något man kallar för “Veckans Coach”. Ett cirka 30 minuter långt avsnitt där Stockholm Speedskaters nu på måndag den 30 april blivit inbjudna att prata Inlines. Det ska handla om Inlines på bredden och höjden kan man säga.

Veckans Coach sänds mellan 11.00 till 11.30 och det är Janne Herrström från Stockholm Speedskaters som sitter i studion och svara på frågor från självaste Pär Fontander. Ratta in 103.3 och lyssna noga!…om inte bara för den vackra radiorösten ni kommer att upptäcka i den lika vackra uppenbarelsen Jan Herrström utgör. Men just den senare biten är svårare att upptäcka i radio 😉

///red.