Petri Heinikoski, Stockholm Speedskaters förste hedersmedlem!

petri-heinikoski.jpg
Petri Heinikoski – inte bara en duktig Inlineåkare, han är också en duktig hemsidesknackare och numera en duktig hedersmedlem i Stockholm Speedskaters, vilket han får vara duktig på livet ut! (Foto: Ulf Haase.)

Anledningen till Petri fått utmärkelsen hedersmedlem i Stockholm Speedskaters livet ut, beror just på att vi nu kan skriva denna nyhet. Petri är nämligen den som byggt Stockholm Speedskaters nya snygga hemsida, vilket har tagit honom cirka 250 timmar att göra. Det gott folk, gjorde honom till en mycket välförtjänt hedersmedlem. Tack Petri för all enorm hjälp och för att du trots alla redaktörers knepiga frågor om verktyget bakom publiceringen av hemsidan svarat glatt och engagerande.

Som ett bevis på hela klubbens uppskattning överlämnade vår ordförande, Måns Diedrich, en utmärkelse vid årets uppstartsläger på Inlines i Motala. Petri mottog utmärkelsen till glada hurrarop från 35 närvarande medlemmar.

Petri Heinikoski, vilken kille!!!

🙂

///red.