Ove Lundberg från Team Rollerblade, rullskridskons talesman nu invald i förbundsstyrelsen!

ove-l.jpg
Ove Lundberg, Team Rollerblade, ny ledamot i förbundsstyrelsen.

Vid årets förbundsmöte valdes Ove Lundberg från Karlstad som ny ledamot in i Svenska Skridskoförbundets styrelse för en tid av två år. Ove är hemmahörandes i Inlineklubben Team Rollerblade. Ove har en diger CV både som yrkesman och idrottsman. Hans intresse för skridsko grundades redan på 1950-talet. Numera är Ove rullskridskoåkare och många av oss ha säkert stött på Ove ute på tävlingar. Han var bland annat med i förra årets Stockholm Speed Open och hänger med riktigt bra på alla tävlingar där han huserar bland motionseliten. Ove valdes in av de rena Inlineklubbarna som valde att rösta på förbundsmötet och av Stockholm Speedskaters. Han blev igår också vald till förbundsstyrelsens kassör. Vi hoppas nu att Ove kan, genom sitt deltagande i förbundsstyrelsen, bevaka de frågor som ligger rullskridskon varmt om hjärtat.

Stort grattis Ove till platsen i Svenska Skridskoförbundets styrelse!

Ett par förändringar presenterades under förbundsmötet. Bland annat att man numera lägger ut ansvaret för tävlingar, rekrytering, utveckling, ekonomi och utbildning på de olika disciplinernas kommittéer. Idag finns det endast en kommitté som inrättat sin verksamhet och det är rullskridskokommittén. I den kommittén har Stockholm Speedskaters en representant av 5 platser. Kankse kan detta vara grunden till återväxt inom rullskridskon i Sverige.

mans-d.jpg
På förbundsmötet representerade vår nye ordförande, Måns Diedrichs, klubbens närvaro och röst.

///red