Jorma Ryynänen, STHLM SPEED, omnämd i månadens Runners World!

anders-burman-kort.jpg
Runners World, april 2007, artikel skriven av Anders Burman. (hela artikeln hittar du om du klickar på länken nedan).

Patrik Permats hittade den här artikeln i månadens Runners World, skriven av skridskofantasten Anders Burman. Artikeln handlar om ett skridskolopp i Orsa. Loppet han deltog i upp i Orsa är förståss Siljanskrinnet som gick av stapeln den 17 februari i år. I artikeln nämns Jorma Ryynänen som vinnare av 100 km-loppet. Han vann i egen majestät på tiden 4:05:38. Vi hade fler deltagare från Stockholm Speedskaters i Siljanskrinnet över 100 km och jag vill bara meddela det att tvåan i samma klass också var en herre från Stockholm Speedskaters – nämligen Håkan Eriksson (4:19:42). Förutom dessa två gentlemän så skrinnande även Anders Kamb in på en vacker 4:e-plats (4:43:13) och Donald Drielsma hakade på i Anders hängselrem och tog en hedrande 5:e-plats (5:04:26).

anders-burman.jpg

Ja, vi syns lite här och var numera…..

🙂

///red.