Vår värsta konkurrent, SATS Team Rollerblade, är avslöjade – de tränar inomhus i smyg!

rollerblade-hemligt2.jpg

Ja visst! En mullvad lyckades nästla sig in i i den innersta kretsen av Inlineklubben SATS Team Rollerblade från Karlstad. Nu vet vi hur de finslipar formen inför kommande Inlinesäsong – de tränar inomhus hela vintern!!!! Dessa fruktansvärda uppgifter förtäljer också att inomhussträckan är en rundbana på närmare 500 meter. Med hänsyn till mullvadens familj vill vi inte avslöja dennes namn men Jukka lyckades ta denna bild i smyg med sin mobiltelefon. Till vänster i bilden tror vi att vi kan urskilja Mats Brus, till vardags kallad Brats Mus, och till höger i bild tror vi oss kunna se Lars “den väldige” Klinghagen i ljusblå Rollerbladetröja. Vem den tredje personen är vet vi inte. Kan det vara ett nytt stjärnskott månne? Det sägs att de har tillgång till lokalen minst en gång i veckan. Belöning utlovas till den som kan införskaffa mer information kring detta hemska avslöjande. Högt uppsatta inom organisationen Stockholm Speedskaters är chockade. Så här får det inte gå till bara!!

///XXX (…med hänsyn till represalier)