Stockholm Speedskaters omnämnda i Dagens Nyheter

dn-artikel.jpg

I en artikel i dagens Dagens Nyheter så omnämns vår klubb i samband med Stockholm Winter Games. Artikeln handlar om gårdagens tävling på Ö–stermalms IP som anordnas av Södermalms IK och som är en del av Stockholm Winter Game. Eleganten Björn Törnqvist intervjuas i artikeln där han nämner våran klubb. Uppgifterna är något felaktiga om oss men det är ju inte lätt för den gode Björn att veta att vi inte är 80 medlemmar utan 125 idag. Journalisten kan ju heller inte veta att vi valt att skriva ihop orden Speed Skaters i vårat namn. Björn och Södermalms IK ska ha all eloge för att de orkar genomföra tävlingarna och det verkar som om antalet deltagare ökar år från år, vilket är kul för sporten. Förhoppningsvis kan vi ställa ett par barn och ungdomar på startlinjen själva nästa år!

Artikeln står i dagen Dagens Nyheter på sid 19 i A-delen (Tack Ulf Haase för tipset!)

///red