Kom och lyssna på Linda Bakkman, Olympiska kommitténs kostrådgivare!

is-i-sol.jpg

INBJUDAN
Stockholm Speedskaters inbjuder sina medlemmar och medlemmar i SSSK (ni får ta med er släkt och vänner också) till en föreläsning om hur rätt kost före, under och efter skridskoturen ger dig bättre ork. Föreläsare är Linda Bakkman. Linda är anlitad kostrådgivare för Sveriges Olympiska Kommitté.
Linda är Doktorand i fysiologi, och undervisar i näringslära och fysiologi på Gymnastik- och Idrottshögskolan. Förutom att Linda också är Sveriges Olympiska Kommitté kostrådgivare så här hon också skribent och föreläsare inom nutrition & prestation. Hon har dessutom personlig erfarenhet av långdistans, med främsta idrottsmerit 4:a på Fjällräven Extreme Marathon 2004.


Datum:  torsdagen den 25 januari 2007.
Tid: 19.25 – 21.00ca
Plats: Aulan på GIH, Lidingövägen 1
http://www.gih.se/upload/224/karta_idrottshogskolan.pdf

Sthlm Speed: Anmälan sker med ett mail till sven@rudbergs.se

SSSK: Anmälan sker via SSSK’s hemsida, anmälningsfunktionen.

Avgift 100:- betalas till Plusgiro 40 92 96-1 senast 31 december.
Nyttig fralla och lättöl/bordsvatten serveras i pausen.

Välkomna!