Karolin Palmertz går för rekord, igen!!

karolin.jpg
Karolin Palmertz Cerne, en av Sveriges snabbaste hastighetsskridskoåkare genom alla tider på veteransidan.

Karolin Palmertz Cerne, Sveriges snabbast dam på 3000 meter hastighetsskridsko för damer 35-45 år. Hon innehar det svenska rekordet på den distansen med tiden 5.43.0. Nu ska Karolin ge sig på rekordet på 5000 meter. Rekordförsöket kommer att genomföras på den så kallade ”Onsdagstävlingen” den 31/1 som Stockholms Skridskoallians arrangerar på Ö–stermalms IP. Tävlingen börjar kl 17.30.

Kom och heja fram Karolin till ett nytt svenskt rekord!!

Kom och tävla du också!
Onsdagstävlingen är öppen för alla som vill tävla. Sträckorna som normalt sett körs är 100 m, 500 m, 1500 m och 3000 m. Barn, ungdomar och vuxna oavsett kunskapsnivå inom skridsko är välkomna! Vi uppmanar alla i Stockholm Speedskaters att delta på tävlingen som genomförs under uppsluppna och trevliga former. Du tävlar mot dig själv och får din tid noterad. Kom, åk, tävla och se det som ett roligt träningspass!

///red.