Vi får hårt motstånd i Vertex 24!

vertex-2007.jpg

Vertex 24 marknadsförs nu av Holländska resebyrån “Isbyrå”. Och de har på eget initiativ börjat sätta ihop paketresor till Ö–stersund och Vertex 24. Första lag som anmält sig är ett komplett damlag som kör i Holländska långloppscupen. Fler Holländska lag är att vänta. Hua! Det planeras också från andra kretsar i Sverige att sätta stopp för vår dominans på Vertex. Det fanns två lag som gav oss ett visst motstånd förra året och minst ett av dessa lag kommer med ett komplett lag med starka idrottsmän i. Mina damer och herrar – ät mera gröt och håll i hatten, för här blir det åka av!!

Ni som inte anmält er än. GÖ–R DET! Det här är en ruskigt kul tävling som passar alla och vi kommer att sätta ihop två lag. Men vi saknar ett antal åkare i lag två. Skicka ett mejl till info@speedskaters.se med en intresseanmälan så får ni alla information om tävlingen.

///Janne Herrström