Stockholm Speedskaters inrättar ett pris!

Priset delas ut till den eller de som på något sätt, stort som litet, bidrar till att hjälpa rullskridskosporten att verka.

Priset kan alltså delas ut till en aktiv, en ledare, förening, organisation, kommun, företag eller en privat person som av någon anledning gör en insats som underlättar för rullskridskosporten att bedriva sin verksamhet.
Alla insatser kommer att beaktas vare sig det sker på lokal klubbnivå, på ett riksplan eller utanför våra föreningsorganisationer eller förbundsorganisation. Varje insats oavsett omfattning är något som ska uppmärksammas och visas uppskattning för. På så vis ökar vi glädjen för de som i många fall arbetar med själ och hjärta för rullskridskosporten men som inte alltid uppmärksammas tillräckligt nog.

Priset delas ut den 24 november i Stockholm och är det första i sitt slag.

Juryn består av ett antal personer vilka finns inom föreningen Stockholm Speedskaters och personer från andra föreningar inom Svenska Skridskoförbundet.
5 till 6 stycken personer eller organisationer kommer att nomineras och uppmärksammas. En av de nominerade vinner priset. De nominerade och vinnaren utses och den 22 november och kommer att presenteras och publiceras på Stockholm Speedskaters hemsida (www.speedskaters.se) och på Svenska Skridskoförbundets hemsida (www.skridsko.se). Även en pressrelease kommer att skickas ut till pressen i samband med prisutdelningen.