Johan Håmås ny medlem i STHLM SPEED!

Vi hälsar Johan Håmås välkommen till Stockholm Speedskaters!

Johan Håmås 

Johan Håmås – här som tungt ankare i Team SAAB Salomon.

Johan är en av Sveriges genom tiderna bästa Inlineåkare med mängder av SM-tecken och andra stora segrar på Inline bakom sig. Han har tillhört landslaget i skidorientering och har vunnit junior-SM-guld både individuellt och stafett. Ingår i Svenska landslaget på rullskidor och deltagit på VM och världscuper i många europeiska länder. Senast i Frankrike 2005-09, då han tillsammans med det svenska stafettlaget tog en silvermedalj och en 7:e plats individuellt på VM. Han är Svensk Mästare i långdistanslopp på skridsko och har vunnit vikingarännet de två senaste åren och Krogrännet 2006. Johan tillhör också Svenska landslaget på Inlines och är flerfaldig Svensk mästare. Senaste säsongen 2005, dubbel Svensk mästare.

Nu ska Johan åka för Stockholm Speedskaters och det är vi glada för! Johan tror och hoppas att han får mycket hjälp av våra egna starka och duktiga Inlineåkare, framför allt på långloppen, och han hoppas i sin tur att kunna hjälpa dem till framgångar. Mina damer och herrar lägg er i hårdträning!