Våra fans i bild!

gunder.jpgHär ser ni Gunder Boström från Skellefteå AIK i gul tröja. Han är en hängiven fan till vår hemsida (se gästboken). Till vänster i bild sett, i långt mörkt hår, har ni Helena Gustafsson som även hon är en hängiven fan av våran hemsida (se gästboken). Gunder och Helena utgör båda kanske de bästa Inlineåkarna vi har i landet i respektive klass. Den ljushåriga damen tror vi heter Emma Holmström fast vi är inte säkra på det, men han i blått vet vi vem det är. Det är ju Lars Klinghagen! Mer känd som mannen som hamnade bakom Janne Herrström i resultatlistan från Wermlands Inlinelopp 2005. Han är ocks� Team SATS Rollerblades frontfigur och sitter med i Skridskoförbundets Inlinekommité. Lars har en hel del pallplatser i sin klass men ska det blir mer framgångar för den karln så blir det till å äta mera gröt! 😉

Å längst till höger har vi ingen mindre än Ulf Haase – en stenhård Inlineåkare med många bucklor och medaljer skramlandes i bagaget och en av de bästa Inlineåkarna i sin klass i Sverige. Mellan Lars och Ulf har vi en lirare från Värmland. Han heter Ulf Andersson och är mer känd som mannen som pratar ett annat språk (Värmländska kallas språket)
😉
Ja, ja, han är en glad och trevlig prick som åker snyggt. Även han ingår i Team Rollerblade och en och annan tävlingsframgång lär han också ha!
Bilden är tagen från SverigeCupen i Gävle 2005.