Tredje gången gillt, inlinesläger på Ring Knutstorp med Malmö City Skaters

Äntligen så fanns det möjlighet att få till ett ytterskär! Årets inlinesläger på Ring Knutstorp blev en utmaning, tränarstab ledd av Sebastian Baumgartner hade bestämt sig för att vi alla, cirka 60 deltagare skulle en gång för alla lära oss att falla och hitta det hett eftertraktade ytterskäret. Under tre dagar drillades och grillades vi av de outröttliga ledarna, Gisle Tverland, Sören Linder, Thomas Collin och legendaren Sebastian i konsten att våga falla och landa foten som en flygplanslandning för att sedan avsluta på ytterskär. Från Stockholms Speedskaters deltog Patrik Gelin, Eskil Andersson, Nicolas Ivering, Stefan Lindblad, Ulf Haase, Johan Rinman och Marie Ramse.

Vi hade tre superhärliga dagar med bästa vädret och många timmar på rull. Banan var som vanligt i bästa form, tränarna otröttliga och deltagarna entusiastiska. Årets upplägg på träningslägret var det bästa hittills och vi bockar och bugar för Malmö City Skaters engagemang och entusiasm. Det är imponerande hur bra det organiserar lägret, alltifrån tränare till att se till att alla trivs och utvecklas. Tusen tack för att vi fick komma i år igen.