Europacup för Moa Kronborg!

Moa
Foto: Mimmi B
Heja Moa!
I helgen kommer Moa Kronborg tävla på inlines i Belgien  http://www.speedskating.fratelliteam.be

Precis lägligt kom Stockholm Speeds nya snygga tävlingskläder.
Det är Moas första inlinestävling utomlands på track och hon kommer möta en annan konkurrens än vad hon är van vid här hemma, hon är anmäld till fyra distanser för att prova sig fram och se vad som passar henne för framtida tävlingar. Moa har via kontakter i Skridskoakademin fått möjlighet att åka till tävlingarna med den danska truppen(dock på egen bekostnad). Inlines är en större ungdomssport i Danmark. Truppen åker buss till Belgien och får boende hos lokala värdfamiljer under helgen samt får Moa tillgång till vana coacher under tävlingarna. Stockholm Speed är tacksamma att Moa får den hjälpen på plats.
Vi önskar Moa lycka till!