Kalas kalas kalas! Sthlm Speed fyller 10 år!

Festhatt

Boka fredagen den 17 april. Då är du bjuden till året rulligaste jubileumsfest och Stockholm Speeds årsstämma, klubben med låg profil.

I år kommer festligheterna gå av stapeln i en vacker festlokal i Hammarby Sjöstad med en fantastisk sjöutsikt. Vi hoppas på härligt vårväder och att fördrinken kan tas utomhus. Det är här du kommer att möta dina sanna vänner. De som aldrig kan sluta prata kullager, slipteknik, vinterns finaste is och om sina egna bedrifter på hjul och skena. Vi hoppas också på gäster som vi kanske inte sett på några år men som var med från början när Speed kom till.
Självklart får du ta med din förstående partner på denna festernas fest.
Kvällen inleds med Stockholm Speedskaters årsmöte, ett effektivt möte. Kallelse och övriga dokument hittar du inom kort på medlemssidan. Vi kommer fylla på dokumentlistan allt eftersom och senast en vecka före årsmötet kommer det att vara komplett.
Vi samlas efter årsmötet på en fördrink och eftersnack.
Därefter följer festligheterna. Vi kommer dela ut priser för prestationer. Vi kommer gå igenom roliga händelser under Speeds 10 år. Har du något som du vill ska vara med så kontakta kvällens toastmaster via bankett@speedskaters.se Middagen består av en två rättersmeny och till

den ingår det vin och vi avslutar med kaffe. Vinet kan ersättas av öl eller bordsvatten.

Efter middagen finns bar till självkostnadspris.

När: Fredagen den 17 april kl 18:00

Var: Jimmys Steakhouse Hammarby Sjöstad

Anmälan: Senast den 31/3 via bankett@speedskaters.se – ange ev. specialkost och namn på din respektive.
Pris: 400 kr per person, sätts in på klubbens pg 40 92 96-1 i samband med att du anmäler dig.

Årets festfixare Mimmi Belaieff, Christina Wahlstedt , Björn Dyvelcrona och Peter Brunberg hälsar er varmt välkomna.

Kallelse 2014