Vakanta hedersuppdrag

Mimmi
Efter tre år som ordförande och totalt sex år i Speeds styrelse vill Christina lämna över ordförandeposten till någon annan som liksom Christina brinner för skridsko och inlines.

Christina har gjort ett strålande arbete under sina sex år i Stockholm Speeds styrelse och vi kan bara beklaga hennes beslut att stiga åt sidan för en ny eldsjäl. Vill du bli vår nästa ordförande eller vet du någon som skulle passa som foten i en formgjuten inlines? Vänligen tipsa någon i styrelsen.

Vår andra dam Mimmi Belaieff har tyvärr också beslutat sig för att lämna sin tränarpost. Efter flera år som suverän träningsansvarig har Mimmi beslutat sig för att lämna över tränarrollen till någon annan. Vi söker någon som liksom Mimmi har stort engagemang och som kan entusiasmera och utmana sina medåkare. Känner du dig manad eller känner du någon som skulle vilja bli träningsansvarig för Stockholm mest entusiastiskaste inlines- och skridskoåkare? Hör av dig till någon i styrelsen.