Målbilden klar för säsongen

Tomas Gustavsson Foto J Schön
Fotograf Jonas Schön

Vilken härlig introduktion till skridskosäsongen Tomas Gustafson och Mikael Mattsson bjöd på. 70 förväntansfulla skridskoåkare blev roade, oroade och uppläxade under lättsamma former.Vi fick höra om Tomas fantastiska bragder och vägen dit men också om hur livet som motionerande 50-åring ter sig. Det finns utmaningar kvar. Mikael gav oss mycket att tänka på. Vi tar med oss många bra råd och tips. Det vi kommer att minnas bäst är den gula stapeln – gubbträningstfällan. Gu hjälpe oss om vi hamnar där. Speedskaters bockar och bugar för högklassig underhållning och alla goda råd som Tomas och Mikael bjöd på.

Mingel på föreläsning
Alla var där.

Mikael Mattsson avtackas
Tack Mickael för ditt råd om att sova mer. Det tar vi till oss!