Speedskaters på Berlin Inline Marathon 2014

Årets upplaga av Berlin Inline Marathon bjöd på näst intill perfekt väder med ca 18 grader sol och lätt molnighet för de 16 från Speedskaters som deltog. Inte i år heller lyckades vi knipa förstaplatserna som istället gick till Bart Swings på tiden 00:58:10 i herrklassen och Manon Kamminga på tiden 01:07:44 i damklassen.

Johan Magnius som startade i tävlingsklassen kom in på plats 173 med strålande tiden 01:14:35. Grattis Johan!

 

[table “75” not found /]

Berlin bjöd på en härlig asfalt med knappt märkbar vind för det mesta och därtill en härlig publik som hejade på vilket säkert bidrog till att en del av oss bättrade på sina personbästa tider.

I övrigt kan vi konstatera att samtliga deltagare från Speedskaters verkade klarat sig helskinnade från detta äventyr då inga rapporter om vurpor har nämnts även om det var hiskligt nära att John, Eskil och undertecknad åkte med i tumulten som uppstod någon kilometer efter start. då tre personer åkte i backen mer eller mindre framför oss.

Vi kan även rapportera att Björns kolfiber-epoxymeck höll hela vägen fram även om det verkade tveksamt några kilometer innan målgång. Björn som botaniserade runt i stånden på sportmässan i Tempelhof  har försett sig med nymodigheter och har lovat att återkomma nästa säsong med nya prototyper som skall slå oss med häpnad. Vi väntar med spänning på detta!

På kvällen samlades de flesta av oss på lokal för förtäring varvid tillfälle gavs för ändlösa analyser och reflektioner av dagens lopp.

Grattis alla Speedare som deltog i en fantastiskt Berlin Inline Marathon 2014!

Nu är det bara att ladda inför stundande KM!