Johan gick på knock i sprinten.

Knock Out Sprint Johan Magnius
Grattis Johan! Snabbast av alla i 200 m sprint!

12 frustande speedare var med på Knockoutsprinten. Först kördes en prolog och därefter seedades åkarna i olika heat där bara segraren gick vidare. Till slut stod Johan Magnius och Rickard Holmberg på startlinjen. Rickard hade tyvärr sträckt sig i sin kamp mot Stefan och avstod sin finalplats. Då fick Stefan ta den då han kom tvåa i sitt sista heat och Lars körde då han hade den 3e bästa tiden i prologen. Efter ett spännande finalheat segrade Johan följd av Lars och Stefan som kom trea.

Tävlingsledningen (Janne och Christina) tackar deltagarna och funktionärerna Marie, Zoran och Jonas.

Knock Out Sprint Ekhagen Klaus Janne Mimmi Johan
En laddad Klaus på startlinjen. Foto: Marie Ramse.
Knock Out Sprint Janne Lars Henriksson
Starter Janne flaggar iväg en lågt flygande Lasse. Foto: Marie Ramse.