Sjöhistoriska Mårten. Foto: Stefan Lindblad.
Balans och bålträning med inlinesgurun Mårten. Häng med på en annorlunda teknikträning med Mårten tisdag den 27/8 ombytta och klara att åka 18.30 

Tack till Mårten att du höll i en träning och delade med dig av din erfarenhet. Tyvärr har vi inga bilder från den kvällen så det blir en uppdatering med ord. Träningen var en fortsättning på det som Sven betonade förra veckan med isättning, kroppsförflyttning, tryck och balans. och att träna det i fart. Många av oss lärde sig också ett nytt och lättillgängligt åkområde i södra Stockholm. Tränargruppen tar gärna emot avlastning om du har en idé om en tur i nytt område som du vill dela med dig och leda. Fritt fram att höra av sig!

Ni som var med förra året när Mårten höll i träningen minns säkert träningsvärken ni fick i magen. På detta pass tänker han fortsätta på samma koncept med betoning på bål och balans men under färd, kan bli jättespännande. Samling vid Farsta strand pendelparkering(avgiftsbelagt p plats finns). Tunnelbana Farsta strand och pendeltåg finns också.

Välkomna hälsar Mårten!