Tillfälle du inte får missa – söndagkväll på Kartingbanan i Uppsala!

Henric Gocartbana Uppsala. Foto: Stefan Lindblad.

Boka söndagen den 5 maj, det här vill du inte gå miste om – 850 meter sotsvart slingrande perfekt asfalt. Henrics fantastiska hemmabana bjuder på allt. Högersvängar, vänstersvängar, lite upp och lite ner men allra mest bara platt underbar asfalt. Samling i Uppsala/Hovgården kl. 18.00 (väg 288 mot Ö–sthammar ca 10 km NÖ– om Uppsala) platsen heter Rörken motorbana. Henric väntar vid bommen för att ta oss vidare in Pokies till banan.  Det kommer det att finnas möjlighet att soloåka eller träna på att åka i grupp. Kanske passar vi på att tävla lite också…..

Ta med dig dryck och något att äta – vi håller på fram till ca kl. 20.30.

Skriv gärna en kommentar om du kommer och om du kan ta med någon i bilen så försöker vi samåka.

Välkomna till vårens roligaste rull!