Skridskoteknikskurs med Sebastian Falk (fullsatt inga platser kvar)

Sebastian Falk Huvud. Foto: Sebastian Falk.
Sthlm Speedskaters fortsätter det lyckade och eftertraktade samarbetet med Sebastian Falk.Han håller skridskoträning vid 4 tillfällen, ett teoripass och  tre ispass på Ö–IP i vinter. Missa inte chansen att utveckla din skridskoteknik – delta på detta specialarrangemang. Du kommer att få tips och råd på hur du kan förbättra din skridskoåkning så att du åker effektivare. Träningen passar alla men är du helt nybörjare så hänvisar vi till våra nybörjarträningar. Vi har utvecklat konceptet i år efter önskemål från förra årets deltagare med att göra mindre grupper samt att teoripasset är vid ett tillfälle i Idrottens Hus.
Observera att antalet platser i år är begränsat. Anmäl dig direkt!

Sebastian Falk har en lång karriär som hastighetsskridskoåkare bakom sig. Han åker alla sorters skridskor, även inlines, och tävlar fortfarande i marathon på sjöis och gjorde en come back i SM på bana förra året. Han arbetar sedan ett antal år med att utbilda skridskoåkare på olika nivåer och med olika inriktningar.
Sebastian tränar elitåkare inom bl.a. bandy och håller i utbildningar för skridskoakademin, Skridskoförbundets ungdomssatsning inom hastighetsskridskor. Läs mer om Sebastian och hans skridskofilosofi här.

TEORIPASS för alla deltagare:
4/12 kl 19.00  i Skridskoförbundets lokaler, mittemot Ö–IP, baksidan av GIH.
ISPASS i grupper:
20/12
10/1
17/1
TID:
grupp  A kl 17.00-18.00
grupp B 18.00- 19.00.
MAXANTAL: 40 st ( 20 st i varje grupp)
Vi kommer dela in er i grupper  och det är viktigt att respektera den grupptid man fått.
PLATS: Ö–stermalms IP.
FÖ–R VEM: alla medlemmar i Stockholm Speedskaters är välkomna.
PRIS: 400 kr utöver åkavgiften till Ö–IP.
ANMÄLAN: via nedanstående formulär. Betala 400 kr till klubbens PG: 40 92 96 – 1, märk inbetalningen med ditt namn och skridskoträning. Anmälan är bindande. En lista med anmälda kommer att publiceras på Medlemssidorna.
Välkomna!

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Nuvarande skridskonivå

AvanceradMedel

Typ av skridskor jag kommer att använda

HastighetsskridskorLångfärdsskridskor