Nu ska det tränas och det med Mårten Ajne!

Mårten Tisdagsträning Sjöhistoriska. Foto: Stefan Lindblad.

Välkomna den 28/8 kl 18.30 till Sjöhistoriska.Mårten Ajne är en av de första medlemmarna i Speedskaters och kanske mest känd för de som varit med länge eller för de som åker långfärdsskridsko. Ni andra som inte vet vem han är så är han en mycket duktig skridskoåkare, behärskar teknik på alla sorters skridskor och en färgstark person med galen humor. Några har kanske läst hans bok Vintervatten. Senare i höst kommer han ut med en ny skridskobok där ett kapitel handlar om teknik. Mårten kommer bjuda på en lektion med många skratt och att inte glömma ett tufft teknikpass.

Nybörjare får stå över denna gång och välkomnas tisdagen den 4/9.
Mårten visar teknikövningar på is film av Christina.

Enklaresport kommer vara på plats med sin mobila shop.