Intresseförfrågan – stöd för elitsatsning!

Som ett led i att uppmuntra och stötta elitsatsande medlemmar att utvecklas vidare inom klubben startar vi nu en elitsatsning med stöd i olika former. Vi kollar intresset hos våra medlemmar för att delta i en sådan satsning genom denna intresseförfrågan, som görs både via hemsidan och via ett medlemsmejl.

Stödet omfattar bl a träningshjälp och ekonomiskt stöd på olika nivåer beroende på hur långt man kommit i sin utveckling. Stödet gäller de tre disciplinerna inline, hastighet samt långfärd (maraton på is) som klubben idag bedriver verksamhet inom. Stödet gäller för seniorer och veteraner tills vidare.

Om du är intresserad av hur elitstödet är utformat, motprestation, ansökan och urval, mejla till elit@speedskaters.se så får du alla detaljer. Jag kommer i samband med denna intresseförfrågan även ta kontakt med den sökande medlemmen för vidare diskussion och för att svara på eventuella frågor.

Hälsningar

Patrik Permats
Elitansvarig