Inlinetävlingar i Estland

Tallinn Marathon intro, foto Peter Adamsson
Tallinn Marathon 2010. Arkivfoto Peter Adamsson.

Torbjörn Köhler har satt ihop följande information för att locka till, och underlätta för, svenskt deltagande i inlinetävlingar i Estland i sommar. Förra året följde ett antal svenska åkare från flera klubbar med – häng på du också!

Inlinessäsongen står för dörren och första tävlingen i Estland har nu öppnat för registrering. Här är en länk till hela tävlingsprogrammet. Notera att endast lopp markerade med ett rött “R” är öppna för registrering. Varje lopp utgör också en länk till information om loppet. I nuläget finns sådan info för två av loppen, markeratde med ett grönt “dokument” efter loppet i fråga.

På Facebook finns detaljerad reseinfo för säsongens två första lopp, framtagen för svenska deltagare:
Rapla Rull, den 20 maj. Observera att starten senarelagts till 12.30, för att passa svenskt deltagande. Loppet går 55 km från Tallinn.

Tallinn Inlinemaraton, i Tallinn, den 3 juni.

Förra året deltog ett antal medlemmar i Tallins maratonlopp. Läs tidigare nyheter från Estlandslopp här och här.